"Invata Acum, Aplica toata viata"

Masterclass de dezvoltare personala

Ai terminat scoala, facultatea si tot nu te simti pregatit pentru ce urmeaza? Ai fost la interviuri si ai primit intrebari pentru care nu ai gasit raspuns in biblioteca de cunostinte acumulate in scoala? Ai experimentat cum e sa ai un job si nu te multumeste statutul de angajat? Te gandesti sa mergi pe calea antreprenoriatului dar nu stii daca esti pregatit?

Nu astepta sa inveti din greseli!

Inscrie-te acum la programul “Invata acum si aplica toata viata!”, un program complex care se deruleaza pe o durata de 6 luni in care vei urma cursuri pentru dezvoltarea abilităților pe care nu le-ai exersat suficient, vei participa la sedinte de mentoring si coaching care te vor ajuta sa-ti identifici nevoile de dezvoltare personală, educațională, de carieră si care-ti vor consolida încrederea în sine și motivatia de a-ti realiza visurile. Si nu in ultimul rand, vei face parte din comunitatea oamenilor care Invata si aplica apoi tot ceea ce invata.

Marketing by
training

La finalul acestui program, vei putea sa-ti intocmesti un plan de dezvoltare cu actiuni concrete, ancorat in realitatea ta individuala, un plan care care o sa poti sa-l urmezi cu incredere si motivatie.

Despre mine

Sunt Felicia Dinca, mentor și coach, cu experiență de peste 20 de ani în domeniu.
Cred în perseverență și în capacitatea oricărei persoane de a se autodepăși.
Prin serviciile și cursurile mele, te ajut să îți stabilești obiectivele, să îți crești productivitatea ta și pe cea a angajaților, astfel încât afacerea ta să atingă succesul dorit.

Indiferent unde am lucrat, scopul meu principal a fost mereu autodepășirea.

Așa am ajuns să cred că „Totul este posibil” și că poți trece peste orice limită atât timp cât crezi în puterea ta interioară. Astăzi, îmi doresc să contribui la succesul celor din jur, să ajut și alți oameni să realizeze că orice provocare are o soluție, iar situațiile dificile sunt, de fapt, pași în drumul către succes.

Prin cursuri online și serviciile pe care le ofer, te voi ajuta să îți conștientizezi propriile gânduri, acțiuni și obiceiuri, să îți schimbi mentalitatea și să îți crești eficiența și productivitatea. La finalul cursurilor, îți vei forma reflexul de a lucra zilnic pentru a-ți atinge idealul.