Te confrunți adesea cu stări de anxietate? Îți este greu să faci față stresului și doar gândul la sarcinile zilnice te epuizează?

Apelează la cursurile online, unde te aștept la o discuție despre cum îți poți îmbunătăți viața. Puterea pentru această schimbare stă în mâinile tale, iar eu te voi ajuta să înveți să te relaxezi și să folosești provocările vieții în avantajul tău.

Cursuri online de de dezvoltare personala accesibile ușor, de oriunde

Poți urma cursuri online de dezvoltare personală oricând și de oriunde, datorită faptului că sunt disponibile online. Fă-le loc în programul tău și nu vei regreta!

Dezvoltare personală ghidată

Urmand cursuri online de dezvoltare personală vei identifica problemele cu care te confrunți și vei găsi soluții punctuale pentru a le depăși. Fiecare curs este adaptat nevoilor tale.

Urmează cursuri online de dezvoltare personală si iți poți schimba viața în câțiva pași

Cu ajutorul informațiilor oferite în cadrul acestor cursuri online de dezvoltare personala, vei reuși să îți îmbunătățești viața luând schimbările pas cu pas. Îți vei clarifica obiectivele, vei învăța cum să ajungi la ele, dar și cum să te recompensezi și să te bucuri de rezultate

Cursuri online de dezvoltare personală

Alege-l pe cel care ți se potrivește

Nu deveni victima anxietății!
Preia controlul asupra vieții tale!

Investiție: 150 lei    75 lei

Cumpără

Învață să gândești ca un CEO
Ești gata să treci la următorul nivel?

Investiție: Investiție: 150 lei    75 lei

Cumpără

Cum stabilești obiective
Află cum să-ți stabilești eficient obiectivele

Investiție: Investiție: 150 lei    75 lei

Cumpără

Crește-ți rapid încrederea în tine

13 idei pentru a deveni de neoprit incepand de azi

Investiție: 150 lei    75 lei

Cumpără

Învață cum să devii un manager de succes

Cele 4 niveluri de influență la nivel managerial

Investiție: 150 lei    75 lei

Cumpără

Leadershipul pe înțelesul tuturor

Află cele mai utile tehnici pe care le poți aplica imediat

Investiție: 150 lei    75 lei

Cumpără

Treci printr-o perioadă constantă de evenimente nefericite, relații nereușite, clienți nemulțumiți și simți cum trece viața pe lângă tine fără niciun sens?

Nu lăsa circumstanțele să te împiedice! Eliberează-te de lanțurile care te împiedică să-ți atingi întregul potențial scăpând de anxietate și sporindu-ți încrederea în tine.

În acest curs doresc să-ți împărtășesc câteva sfaturi și abilități care să te ajute să ieși din situația în care te afli și să-ți recâștigi puterea personală.

Cumpără

Poate că te-ai intrebat la un moment dat ce anume îi diferențiază pe marii directori de firme față de ceilalți oameni care nu dețin o poziție de conducere.

Înțelegerea modului în care funcționează toate sistemele din viața ta este vitală pentru o funcționare fără probleme. Pentru a deveni o persoană de mare succes, va trebui să începi să acorzi atenție sistemelor în care te afli. Cum funcționează ele? Cine este implicat? Care sunt rolurile și responsabilitățile și nu în ultimul rand, relațiile?

Acordând atenție modului în care funcționează sistemele din viața ta, vei fi mult mai apt să observi când lucrurile funcționează fără probleme și când nu. În timp, când nu funcționează cum trebuie, îți vei dori să determini dacă și când poți sa fii parte a soluției.

Cumpără

Ai probleme în stabilirea obiectivelor? Crezi că obiectivele tale sunt prea nerealiste? Îți este greu să atingi obiectivele pe care ți le-ai propus?

Realizarea lucrurilor devine mai ușoară atunci când ai în față un plan de acțiune stabilit. Dacă întrebi oamenii din jurul tău, foarte puțini dintre ei vor spune că își notează obiectivele, chiar dacă, de-a lungul anilor, s-a dovedit că oamenii care își notează obiectivele și au pregătit un plan de acțiune sunt cei care au cel mai mare succes în viață.

Cum să stabilim obiective îți va arăta cum te poți angaja într-o stabilire eficientă a obiectivelor. În acest ghid, am prezentat 7 pași simpli care explică procesul de stabilire a obiectivelor în cel mai cuprinzător mod posibil. Dacă vrei să excelezi în orice sferă a vieții, stabilirea obiectivelor este o abilitate importantă de învățat.

Deci, crește-ți succesul cu câteva tehnici ușor de înțeles și nu va trebui niciodată să te uiți în urmă în viața ta.

Cumpără

Imaginează-ți, pentru un minut că, în loc să simți întotdeauna frică în legătură cu ceea ce ar putea merge prost în viață, te vei simți entuziasmat și vei simți satisfacție față de ceea ce tocmai ai făcut să se întâmple.

Sau, în loc sa-ți faci griji cu privire la ce cred ceilalți despre tine, despre ceea ce spui sau ce faci, ce vorbești, tu crezi în poveștile tale iar oamenii te iubesc pentru asta. Sau, în loc de a sta și a nu face nimic dincolo de ceea ce iți este confortabil, zdruncini lumea împărtășind cunoștințele, abilitățile sau talentele tale într-un mod care schimbă viața oamenilor.

Acesta poți fi tu. Aceasta ar putea fi realitatea ta.

Cumpără

Gândește-te la managerul tău preferat din toate timpurile. Care a fost secretul lui? Ce abilități l-au diferențiat de ceilalți șefi sau profesori pe care nu-i puteai suporta? Află cum poți să stăpânești rapid acele abilități pentru a deveni managerul pentru care își doresc să lucreze angajații.

Cumpără

A fi un mare lider sau manager ar putea fi un job solicitant. Este nevoie sa comunici eficient cu oamenii de la toate nivelurile din organizația ta. Va trebui să fii capabil să rezolvi problemele si să coordonezi eforturile echipei tale pentru a va atinge obiectivele.

Dar mai presus de toate, va trebui să poți inspira oamenii să realizeze ei înșiși lucruri mărețe. Și acesta este scopul acestui curs.

Când echipa ta performează ca niște superstaruri, si tu esti un superstar.

Cumpără

Cursuri online de calificare, autorizate

Alege-l pe cel care ți se potrivește

inspector resurse umane

Curs Inspector Resurse Umane
Online – Autorizat

Detalii
staff-2

Curs Inspector Salarii
Online – Autorizat

Detalii
Formator

Curs Formator
Online – Autorizat

Detalii

Servicii

Ca să devii cea mai bună versiune a ta

Coach transformational

COACHING TRANSFORMAȚIONAL

Detalii
Mentoring

MENTORING PENTRU ADOLESCENȚI

Detalii
Coaching individual

SESIUNE INDIVIDUALĂ
DE COACHING

Detalii

Contactează-ne

Va multumim. Mesajul a fost trimis.
A aparut o eroare. Va rugam incercati mai tarziu.